ALLT I BOXEN

Vad är ALLT I BOXEN

Vi levererar er Box

Ni packar boxen

Vi hämtar och förvarar

ALLT I BOXEN magasinering gör det enkelt för att säkert magasinera era värdefulla föremål. Våra portabla magasineringsenheter levereras direkt till din dörr och är idealiska för privata eller kommersiella magasineringsbehov. Ni behöver inte hyra släp, lastbil eller flyttkillar. Allt i boxen är ett billigt och mycket tidsbesparande magasineringslösning.

Varför magasinera med ALLT I BOXEN?

ALLT I BOXEN är som ett traditionellt magasineringsförråd förutom att enheten levereras direkt till din dörr och du har 3 timmar på dig att packa boxen utan kostnad. Ni ringer till  oss bokar för att få ALLT I BOXEN levererad till önskad plats. Vi levererar sedan magasineringsenheten  till er dörr, vår personal parkerar enheten vid önskad plats, säkrar släpet så det ej går att flytta förrän vid upphämtningen, ni packar sedan er magasineringsbox i er egen takt.
När ni har slutfört packningen av ert bohag, kommer vi omgående att hämta upp din magasineringsbox. ALLT I BOXEN transporterar sedan boxen till vårt varmlager där den förvaras i övervakade och larmade lagerlokaler. Ni kan komma åt er box när som helst på vårt lager eller så levererar vi den till valfri plats. Ni ringer några dagar innan och bokar tid.
ALLT I BOXEN kan vi även levererar vart ni vill i hela Sverige.

Ring oss så sätter vi ihop en offert.

ALLT I BOXEN är en billig lagringslösning vid renoveringen av ert hus, flyttning mellan  två bostäder eller bara en tillfällig lagerplats.

ALLT I BOXEN är den mest ultimata, prisvärda och tidsbesparande magasineringslösningen på marknaden.

1. Vi levererar ALLT I BOXEN

2. Ni packar och låser

3. Vi hämtar upp och magasinerar

Vad är ALLT I BOXEN gjorda av?

ALLT I BOXEN är byggda av trä som andas till skillnad från plåt och aluminium, så det som lagras inuti väl skyddade från temperatur och luftfuktighetsförändringar. Alla dina tillhörigheter från pappersarbete i form av bokföring till stora möbler kommer att vara tryggt, torrt och säkert förvarat i våra boxar, vilket gör den till en idealisk för magasinering till både företag och hem.

Offertförfrågan eller kontakt