ALLT I BOXEN

Om ALLT I BOXEN

Vi levererar er Box

Ni packar boxen

Vi hämtar och förvarar

ALLT I BOXEN

ALLT I BOXEN är en produkt som ingår i A Lindskogs Transport AB som startades 1976. Idag är bolaget ett etablerat alternativ för magasinering, transport- och logistikköpare.

ALLT I BOXEN är ett unika koncept och det är oerhört tidsbesparande. Vi levererar allt till er dörr och det enda ni behöver göra är att packa och ha fullt fokus på ert bohag.

Vi bedriver in- och utrikestrafik med egna och inlejda fordon där vi har ett brett kontaktnät. Vi komponerar rätt lösningar och ger snabbt pris och förutsättningar för era behov.

På vår terminal kan vi ta hand om er lagerhantering från packning till vidarefrakter.

Vårt kontor och lager finns i Lomma i anslutning till E6 an.

KUNDEN I CENTRUM!

Vi sätter alltid kunden i första hand

BEKYMMERSLÖS MAGASINERING

Syftet med ALLT I BOXEN är våra lösningar för att förhindra och eliminera den stress som vanligtvis brukar förknippas med flytt och magasinering. Vår lösning är enkel som, vi levererar en praktisk box till ert hem eller företag. Ni packar sedan i lugn och ro er box helt i eran egen takt med godset i som ni önskar magasinera. När ni fyllt er box hämtar vi upp och transporterar den till vårt lager. Givetvis har våra kunder tillgång till godset även efter att magasineringen skett.

KVALITET I FOKUS

Vi tillhandahålla en tjänst som våra kunder ska känner sig trygga med. Oavsett vilket värde godset har.  Vårt syfte är att erbjuda en förvaring som är lika smidig som den är billig.

Flyttstädning

I samarbete med Öresundsrengöring hjälper vi er med er flyttstädning


Ska ni flytta in eller ut?

Vi städar både vid inflyttning och när ni flyttat ut, så att ni kan koncentrera er på själva flytten. ÖRESUNDS RENGÖRING utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och lämnar garanti på utfört arbete.

Direkt tel 040-6660555

www.oresundsrengoring.com
 

Transport

Behöver ni ytterligare transport

Vi löser era transporter alla dagar inom och utom landet.

Vi lovar snabba o tillförlitliga leveranser med god service hela vägen.

Vi klarar allt från kuvert till pallgods.

Kontakta oss så garanterar vi att ni blir nöjda med resultatet!

www.lindskogs.com

Offertförfrågan eller kontakt